Terug naar boven

 • Actie

  Heeft u een Toyota Aygo, een Peugeot 107 of een Citroen C1? Dan hebben wij speciaal voor u de volgende aanbieding: Grote beurt all-in € 275,- (incl. APK, filters, bougies en olie, excl. de eventueel extra te vervangen onderdelen). Neem contact met ons op en maak snel een afspraak.

 • Actie

  APK en een kleine beurt nu vanaf € 95,- (afhankelijk van olievoorschrift en type auto).

 • Tweedehands auto kopen?

  Maak een afspraak met ons en laat de auto door ons keuren. Wij kunnen u dan aangeven wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze occasions bekijken.

 • Diverse accu's

  Accu's direct uit voorraad leverbaar voor bijna alle merken auto's. Incl. montage. Graag even bellen van tevoren.

 • Autobanden

  Bestel online zelf jou goedkope banden. Op onze website hebben wij diverse links staan naar diverse leveranciers van autobanden. Wij leveren zelf de ventielen, deze hoeft u dus niet zelf te bestellen.

Alex Car Service

Reparatie en onderhoud aan alle merken auto's

Welkom op de reparatiepagina van Alex Car Service!

In verband met de garantie bepalingen worden alleen onderdelen gemonteerd die door alex car service zelf worden aangeleverd,  zo weet u zeker dat u garantie heeft op de reparatie die gedaan wordt aan uw auto.

Indien u een offerte wilt kunt u deze altijd aanvragen via de contactpagina.

Doordat een prijsopgave altijd afhankelijk is van de arbeidsuren, de onderdelen en uw wensen is het niet mogelijk om prijzen op de site te vermelden.

Alex Carservice

Heeft u een probleem met uw auto? Bij Alex Car Service kunt u altijd terecht voor elke reparatie. Of het nu gaat om de grote of kleine beurt, een distributieriem, uitlaat, apk, uitlijnen, nieuwe banden,  accu of zelfs complete motor vervanging, het is allemaal mogelijk. Tevens is Alex Car Service een door de RDW erkend keuringstation en garagebedrijf. Ook voor uw jaarlijkse keuring kunt u dus gerust langskomen.